Our Accommodations

Apartments

Fully equipped apartments that can perfectly accommodate any holiday or business traveler.

 • Knud's Apartment

  Apartments
  Knuds lejlighed er vores billigste ferielejlighed opkaldt efter Kong Knud. Soveværelset har en lille dobbeltseng ideel til par eller den enkelte rejsende. Dobbeltsengen består af en box madras på 140 x 200 cm. I stuen er der en sovesofa til 2 personer. Ud over soverværelset, har lejligheden et køkken-alrum med spiseplads, sovesofa og TV sektion. Køkkenet er udstyret med køleskab, ovn, komfur og køkkengrej til at lave et måltid. Eget toilet og bad finder du på gangen.
  kr. 500 per night
 • Valdemar's apartment

  Apartments
  Valdemars lejlighed har fået sit navn efter Valdemar den Store som vandt slaget ved Grathe Hede. Lejligheden har en stor dobbeltseng ideel til par. Dobbeltsengen består af to enkeltsenge på 90 x 200 cm, som er sat sammen til en dobbeltseng. Hver seng har har særskilt opredning. Dyner, sengetøj og håndklæder er stillet til rådighed.
  kr. 500 per night
 • Svends' Apartment

  Apartments
  Svends lejlighed er den største af vores ferielejligheder og har fået sit navn efter Svend Grathe. Lejligheden har en stor dobbeltseng ideel til par. Dobbeltsengen består af to enkeltsenge på 90 x 200 cm, som er sat sammen til en dobbeltseng. Hver seng har særskilt opredning. Sengene i soveværelset kan skilles ad. I stuen er der en sovesofa til 2personer. Dyner, sengetøj og håndklæder er stillet til rådighed.
  kr. 765 per night
 • Svend's family apartment

  Apartments
  Svend's apartment is the largest of our holiday apartments and is named after Svend Grathe. The apartment has a large double bed ideal for couples. The double bed consists of two single beds of 90 x 200 cm, which are joined together to form a double bed. Each bed has a separate bedding. The beds in the bedroom can be separated. In the living room there is a sofa bed for 2 people. Duvets, bed linen and towels are provided.
  kr. 800 per night